Een hart voor kinderen.

Sophie is ervan overtuigd dat de kracht, de wil en de oplossing altijd in het kind zit. Met de juiste methodiek weet ze het kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Sinds 2015 is ze werkzaam in Sint-Lievenspoort Gent, waar ze klasleerkracht is voor kinderen met een autismespectrumstoornis.

Sophie behaalde een Bachelor in het onderwijs – lager onderwijs, de bachelor na bachelor in het buitengewoon onderwijs, een diploma Kindercoach en een certificaat als Typ10-trainer. Bovendien volgde ze al tal van waardevolle opleidingen om haar kennis nog meer uit te breiden.  

Sophie is plusmama van twee fantastische jongens van zeven en elf jaar. Ze is een gedreven persoon met een hart voor kinderen.

In Gontrode verbouwde ze samen met haar partner hun huis tot een warm nest, waar iedereen zichzelf kan zijn. In dat warme nest ontvangt ze met alle liefde en warmte de kinderen.

Een eigen zaak waarin ze haar eigen aanpak en methode kan toepassen op elk kind is al zeker tien jaar een grote droom van Sophie. Na jarenlange ervaring in het onderwijsveld, is ze er nu helemaal klaar voor!

” alles is moeilijk voor het makkelijk wordt “
” ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan “
” het mooiste wat je kan worden is jezelf “

Contacteer Sophie

Sophie Simoens

Typelessen, huiswerkbegeleiding, leren leren en kindercoaching

Watermolenstraat 1A – 9090 Gontrode (Melle, nabij Gent)

0479 888 442 / sophie.simoens@gmail.com